VV Alblasserdam houdt lang stand tegen ADO Den Haag

24 maart 2011
VV Alblasserdam houdt lang stand tegen ADO Den Haag

ALBLASSERDAM - Op woensdag 23 maart maart speelde VV Alblasserdam op het Slobbengors wederom een oefenwedstrijd tegen een BVO, namelijk tegen ADO Den Haag. Deze wedstrijd was een cadeautje van ADO Den Haag-speler Danny Buijs, die hiermee het financieel geplaagde Alblasserdam een handje hielp.

Het dappere VV Alblasserdam verloor met 1-4, maar stond tot 20 minuten voor tijd nog knap met 1-1 gelijk tegen de profspelers.
Op deze wedstrijd kwamen zo'n 2000 man op af, wat een fraaie kaartverkoopopbrengst opleverde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.