Werkzaamheden Vondellaan-Rembrandtlaan uitgesteld tot 15 april 2011

04 maart 2011

ALBLASSERDAM - De bewoners in de omgeving van de Vondellaan en Rembrandtlaan geïnformeerd over asfalteringswerkzaamheden in de week van 14 tot en met 18 maart 2011.
 
De komende weken zijn de weerverwachtingen nogal onzeker, daarom zijn de werkzaamheden uitgesteld tot 15 april.
 
Voor meer informatie over de reconstructie aan de Rembrandtlaan en Vondellaan kunt u contact opnemen met de gemeente Alblasserdam, met de heer C. Sels van de afdeling Buitenruimte, telefoonnummer 078-770 6018 of per e-mail c.sels@alblasserdam.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.