Diploma zwemmen bij Wiekslag

20 februari 2011 door Ad van Herk
Diploma zwemmen bij Wiekslag

ALBLASSERDAM - Zaterdag 19 februari was er weer afzwemmen in zwembad Blokweer.
Na afloop van deze spannende middag kon de Wiekslag-leiding maar liefst 44 kinderen feliciteren met een welverdiend Diploma.

De afgevaardigde van de NRZ (Nationale Raad Zwemdiploma’s) feliciteerde op zijn beurt de Wiekslag-leiding weer met de goede organisatie en het zwemniveau van de kandidaten.

Geslaagden A-diploma:
Ellis Damsteegt, Calvin Flippo, Naomi Hoogendijk, Lieve van der Jagt, Jonathan de Jong, Lieke Sjane Antonia Kors, Thijs Kranghand, Faye Luscombe, Maarten Mulder, Mike de Niet, Lisa Schippers, Jens Schout, Erwin Verhaar en Rosalie Zanen.

Geslaagden B-diploma:
Janneke Bambacht, Noa Bergman, Thomas van Essen, Chayenne Durge, Dide Groenewoudt, Thomas de Gruyter, Antwan Hakkesteeg, Nienke Hoekstra, Yorn van der Jagt, Carlijn Lubben, Amalia Panajoti, Famke van ’t Veer, Mette van ’t Veer, Wouter Verdoren, Laurens Vreeken, Indy Waltman, Mike Wander en Sarah Zuiderhoudt.

Geslaagden C-diploma:
Loraine Bioch, Floor Deen, Deveny Elkhuizen, Alexander Ghantous, Elize Heijkoop, Yasmina Ibirane, Lucas Kanters, Rick Magnin, Thijmen van Rumpt, Emma Sok, Marleen Ulrich en Rose-Anna Vliegenthart.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.