Controle voor verkeersveiligheid

21 januari 2011 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Om de verkeersveiligheid te vergroten heeft de politie op de Helling op donderdagmorgen 20 januari een verkeerscontrole gehouden. 13 mensen kregen een boete voor het niet dragen van een gordel, twee automobilisten werden bekeurd voor het niet handsfree bellen en een verlopen APK. De politie controleert regelmatig het verkeer om mensen te wijzen op de gevaren van het al dan niet bewust overtreden van de verkeersregels.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.