Wiekslag zakt in stand ondanks 37 PR's

12 januari 2011 door Ad van Herk
Wiekslag zakt in stand ondanks 37 PR's

ALBLASSERDAM - Zaterdag namen de zwemmers van Wiekslag deel aan de ZRO competitie deel 3  in poule A , de hoogste klasse van kring Rotterdam en omstreken, in het 50 meterbad van de Sportboulevard in Dordrecht.
Er werden maar liefst 37 PR’s gezwommen.

Robbert Donk zwom op de 50m schoolslag een nieuw clubrecord in een tijd van 31.25 sec en eiste daarmee een tweede plaats op. Een zware 100m vlinderslag stond op het programma. Ruben van Erk, Mike Kouwenhoven, Cheyenne Visser en Rens Julicher slaagden erin om meer dan 10 sec van hun beste tijd te zwemmen. Jorrit de Vreis verbeterde zijn 50m vlinderslag met maar liefst 7.8 sec en tikte aan in 52.96 sec.
Goud was er voor Dian Kortleve op de 50m rugslag, voor Romy de Laat op de 50m vlinderslag en 100m rugslag, voor Mike Kouwenhoven op de 100m rugslag, voor Robbert Donk  en Tanja van Essen op de 100m vrije slag. Kiki Klerks, Robbert Donk en Mike Kouwenhoven waren goed voor zilver op de 50 rugslag, 50m school en 100m vlinderslag en brons was er voor Cheyenne Visser en Daphne Scheurwater op de 100 m rugslag en 100m vlinderslag .

Ondanks de vele PR’s en 11 medailles slaagde Wiekslag er niet in om zich op de 4e plaats in het klassement te handhaven en zakte een plaatsje in de rangschikking. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.