Schakers speelden voor oliebollen

30 december 2010 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Het jaarlijkse oliebollentoernooi van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam is gewonnen door Marius de Wit uit Brandwijk.
Op het gezelligheidstoernooi waren ook enkele oud-leden en thuisschakers afgekomen. De deelnemers werden in vier groepen op speelsterkte ingedeeld, zodat iedereen tegenstanders van gelijke kracht tegenover zich kreeg. De Wit won de kroongroep, nadat hij favoriet Bert Terlouw op remise wist te houden. De andere groepswinnaars waren Hans van de Beukel, Koert Timmerman, Wim de Koning en Louis Kemper.
In het nieuwe jaar neemt de schaakclub de draad weer op met wedstrijden op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur en schaaklessen voor de jeugd vanaf 18.45 uur.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.