Laatste brevetzwemmen van het seizoen 2009-2010 bij Wiekslag

19 december 2010 door Ad van Herk
Laatste brevetzwemmen van het seizoen 2009-2010 bij Wiekslag

ALBLASSERDAM - Zaterdag 18 december hebben 31 kinderen hun brevet behaald, tijdens het afzwemmen bij Wiekslag. Op deze witte dag met gladde wegen hadden toch veel ouders en andere familieleden de reis gewaagd om bij het afzwemmen aanwezig te zijn. De tribune en de banken beneden in het zwembad zaten namelijk propvol.

Tussen 9.00-10.00uur lieten de kinderen zien wat ze afgelopen maanden geleerd hadden en op wat slordigheidfoutjes na, was dit ruim voldoende. Iedereen was in één keer geslaagd en om 10.10 uur kregen de volgende kinderen in de hal van zwembad Blokweer hun brevet uitgereikt door Marika Slingerland:

Brevet D, inclusief snorkelen:
Lars van der Voorden, Bram van Muilwijk, Susanna Hammerstein, Lourens van der Elst, Isabel Penninkx, Loïs den Ouden, Kirsten Treure, Thijme Franken, Mirthe Baan, Nikki Hoogenboom en Jonathan Hartog

Brevet E, inclusief waterpolo:
Naomi Mudde, Celina Brandt, Manon van der Poel, Annemijne Klootwijk, Marnick de Bonte, Amber Schimmel, Robin Leenheer, Evie Scheer, Suzanne den Ouden en Raphaël Booiman

Brevet F, inclusief vlinderslag:
Ilse Wijting en Josía van Waveren

Brevet G, inclusief keerpunten:
Sterre Naaktgeboren, Eline Verveer, Esther de Jong, Dylan Jongeneel, Amber Westra, Marijne de Bonte, Brian Baggerman en Lennart Clements

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.