EK Robbert Donk

26 november 2010 door Ad van Herk
EK  Robbert Donk

ALBLASSERDAM - Met heel veel zin en uitgedost in Wiekslag t,shirt(toch handig die kleur oranje,mulilfuntioneel) ging een groepje van 5 supporters Alinda, Naomi,Dian,Tanja en onze oud trainer Paul om 19.30 net na hun eigen training  naar Eindhoven om Robbert aan te moedigen.
Toch fijn dat ze net vandaag vrij van school hadden ivm rapportenvergadering.
Nog nooit heeft een zwemmer van Wiekslag het zo ver geschopt om met een  EK mee te doen!
We zijn daarom ook super trots op Robbert.
Met een mooie 22.86 werd hij 32e op de 50 vrij.
Hopelijk mag hij zondag ook nog aantreden bij de 4x50 vrij mannen, we wachten met spanning af.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.