Piano voor binnentuin van De Alblashof van huisvrouwenkoor uit Papendrecht

22 november 2010 door Ad van Herk
Piano voor binnentuin van De Alblashof van huisvrouwenkoor uit Papendrecht

ALBLASSERDAM - De bewoners van verpleeghuis De Alblashof, onderdeel van Rivas Zorggroep, in Alblasserdam hebben een piano gekregen. Deze werd hen geschonken door het Huisvrouwenkoor uit Papendrecht.

Cadeau
In de binnentuin van De Alblashof staat sinds vorige week een mooie piano. Het Huisvrouwenkoor uit Papendrecht houdt op te bestaan en heeft daarom besloten de piano aan De Alblashof te schenken. 'Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee', zegt Henny Tukker, activiteitenbegeleider in De Alblashof. 'We organiseren veel activiteiten voor onze bewoners en een zangmiddag staat ook op het verlanglijstje. Met een piano kunnen we deze middagen nu ook muzikaal ondersteunen. Dit is dus een geweldig cadeau.'

Koor
De piano werd vorige week officieel overhandigd door mevrouw De Vries, die de piano ooit aan het koor heeft gedoneerd. Corrie Schreurs, voorzitter van het koor, en penningmeester Wil Bolink waren daarvoor naar De Alblashof gekomen. Huiskoor De Waard uit Alblasserdam was hierbij aanwezig, zodat de piano gelijk in gebruik kon worden genomen. Bewoners, hun familie en ook de medewerkers hebben erg genoten van deze muzikale middag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.