Asfalteren Dam en Ruigenhil

02 november 2010

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 6 november zal de Dam en Ruigenhil in beide richtingen worden afgesloten voor het verkeer. Aanleiding is het asfalteren en markeren van de weg. De werkzaamheden starten om 06.00 uur en duren tot 20.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de bestaande omleiding Edisonweg en Oude Torenweg. De verwachting is dat de weg vanaf 20.00 uur weer in gebruik kan worden genomen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Margot van der Velde, communicatieadviseur projecten, gemeente Alblasserdam 0628 65 66 45 of mail naar mt.vander.velde@alblasserdam.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.