Nieuwe naam voor Brand BBA

20 oktober 2010
Nieuwe naam voor Brand BBA

ALBLASSERDAM - Brand BBA, gevestigd aan de Dam 67, heeft een nieuwe handelsnaam: vanaf heden presenteert het bedrijf zich als Brand BBA en BBA Architecten.

Het Alblasserdamse bureau is van oorsprong actief in de woningbouw, maar heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een allround partner in verschillende sectoren. Momenteel speelt het bureau een creatieve rol in de bedrijvenmarkt, utiliteitsbouw, kantoren, sport, wellness, gezondheid, onderwijs en huisvesting. De naamsverandering onderstreept de inhoudelijke groei.

Directeur Jan Brand licht toe:"Met onze nieuwe naam zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen wij onze dienstverlening naar een nog hoger niveau brengen. Ook is vanaf 1 oktober 2010 is Henk van Hooff officieel ons team komen versterken. Henk  is een gedreven architect die een evenwicht zoekt tussen creativiteit en gezond verstand. Deze visie sluit geheel aan op ons bureau.

Ook de huisstijl en het logo zijn vernieuwd. Met de nieuwe huisstijl hebben we gezocht naar een duidelijke en herkenbare uitstraling. Daarnaast is ook onze website geheel vernieuwd, welke u een goed beeld geeft van onze visie en diensten.
Achter onze nieuwe naam staat hetzelfde deskundige team voor u klaar zoals u van ons gewend bent!"

Voor een overzicht van de werkzaamheden van Brand BBA en BBA Architecten, zie www.brandbba.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.