VV Alblasserdam aan kop na grote zege

18 oktober 2010
VV Alblasserdam aan kop na grote zege

ALBLASSERDAM - VV Alblasserdam blijft vriend en vijand verbazen. Aan de ene kant zit het financieel aan de grond, maar aan de andere kant staan ze nu verrassend aan kop in de eerste klasse C na wederom een grote zege.

Op zaterdag 16 oktober speelde de ploeg de thuiswedstrijd tegen het Zeeuwse Zaamslag en won het afgetekend met 5-1.
De doelpunten werden gemaakt door Inam Quiliev, Jeffrey Beek, Arif Irilmazbilek, John van Krimpen en Alexander de Jong.

VV Alblasserdam heeft nu 16 punten uit 17 duels en een doelsaldo van liefst 35 voor en 6 tegen. Het heeft op alle posities veel kwaliteit rondlopen, maar heeft daarentegen wel een smalle selectie. Wanneer er blessures komen, zijn er weinig goede vervangers. Maar zoalng de selectie zonder veel blessures komt, zou het wel eens een serieuze kanshebber voor de titel kunnen zijn.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.