Dronken hotelgasten beboet

17 oktober 2010 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Een 34-jarige Ier is in de nacht van zaterdag op zondag 17 oktober aangehouden vanwege openbare dronkenschap en veel overlast in een hotel op de Dam.
Hij en zijn 18-jarige maat overtraden de huisregels door stomdronken hun hotelkamer te bevuilen en voor veel geluidsoverlast te zorgen. De twee werden verzocht het hotel te verlaten maar weigerden. De 34-jarige man bleek de grootste overlastgever en werd ter ontnuchtering aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.
Hij moest 166 euro boete betalen. De beiden mannen zegden vanmorgen toe de kamer schoon te maken, de eventuele onkosten te vergoeden en het hotel daarna te verlaten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.