Ongelukkige start schakers

09 oktober 2010 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - De schakers van Papendrecht/Alblasserdam zijn in hun eerste competitiewedstrijd tegen een ongelukkige 5-3 nederlaag opgelopen in en tegen Waddinxveen.
Nadat drie partijen waren geëindigd keek P/A tegen een achterstand van 3,5 - 0,5 aan. Alleen Kees Brinkman kon een halfje score. Philip Kraaiveld en Hans van de Beukel verloren, waarbij laatstgenoemde de winst over het hoofd zag. Bij die tussenstand moesten de P/A’ers risico’s nemen om de achterstand weg te werken. Bij Pieter Modderkolk pakte dat verkeerd uit. Hij speelde op de aanval, maar moest uiteindelijk in een nederlaag berusten. Bert Terlouw, Kees van Meerkerk en Jo Pattinama behaalden remise. Meinte Smink won als enige, maar daarmee kon de nederlaag niet worden voorkomen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.