Gezellige Fair Trade fietstocht en reünie

28 september 2010 door Ad van Herk
Gezellige Fair Trade fietstocht en reünie

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag was het feest in de Wereldwinkel van Alblasserdam. De Wereldwinkel bestaat dit jaar immers 20 jaar in dit Damdorp. Speciaal hiervoor was er o.a. een Fair Trade fietstocht uitgezet die via onze eigen Wereldwinkel naar 2 andere wereldwinkels in de regio liepen. Onderweg kon ook nog een Landwinkel met biologische groente en fruit, de natuur- en vogelwacht Alblasserwaard en een kaasboerderij in Oud-Alblas bezocht worden.
Enkele tientallen fietsers hebben wind en regenbuien getrotseerd en deze route met veel plezier door de polder gefietst.
Na deze fair trade fietstocht was er ook nog een reünie in de Wereldwinkel. De huidige en oud-vrijwilligers hebben onder het genot van natuurlijk een fair trade wijntje en sapje oude herinneringen opgehaald. En kunnen zien hoe mooi de wereldwinkel in 20 jaar is geworden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.