Televisie in brand

11 september 2010 door Ad van Herk
Televisie in brand

ALBLASSERDAM - Een brandende televisie heeft schade veroorzaakt in een woning aan de Brasem. De melding van de brand kwam op vrijdagavond 10 september 2010 rond 18.20 uur. De brandweer zette twee blusvoertuigen in. Twee bewoonsters van 18 en 25 jaar hadden een zwart gezicht van de roet en hadden rook ingeademd. Een van de twee ging voor verdere controle met de ambulance mee naar het ziekenhuis. De brand was snel onder controle. Op het eerste gezicht bestond de schade in de woning aan de Brasem in Alblasserdam uit rook – en roetschade.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.