Echtpaar Stellaard 50 jaar getrouwd

07 juli 2010
Echtpaar Stellaard 50 jaar getrouwd

ALBLASSERDAM - Piet en Corrie Stellaard waren op woensdag 7 juli 2010 liefst 50 jaar getrouwd. Burgemeester Blase bezocht het echtpaar om hen namens de gemeente te feliciteren. Piet is afkomstig uit Alblasserdam en Corrie is afkomstig uit Zwijndrecht.

Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een oppasbeurt van Corrie in Zwijndrecht. Na 2½ jaar verkering zijn ze verloofd en nogmaals 2½ jaar later getrouwd. Ze wonen al 50 jaar in hetzelfde huis en hebben twee kinderen gekregen en vier kleinkinderen.

Piet is onderhoudsmonteur geweest bij Van der Giessen de Noord in Alblasserdam. Na ruim 40 jaar werkzaam te zijn geweest, is hij op zijn 57e gestopt met werken. Hierna heeft daarna nog af en toe onderhoud gedaan aan huizen van De Giessen de Noord.

In zijn vrije tijd was hij actief bij aquariumvereniging De Paradijsvis en momenteel is hij erg actief op de computer. 

Corrie heeft 13 jaar in de zorg gewerkt en was daarna huisvrouw. Haar hobby's zijn: kaarten maken, poppenmaker, kantklossen en breien.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.