Dronken duitser aangehouden

04 juli 2010 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM -Een 27-jarige Duitser is in de nacht van zaterdag op zondag 4 juli omstreeks 01.45 uur aangehouden nadat hij een ruitenwisser van een personenauto trok.
Diverse omwonenden aan de Plantageweg belden de politie over een aantal luidruchtige, dronken personen die op straat liepen te lallen en wildplassen. Het bleek te gaan om genoemde verdachte en zijn 44-jarige maat uit Alblasserdam. Beiden kregen hiervoor een bekeuring. Onopvallend surveillerende agenten hielden de twee nog even in de gaten en zagen dat één van hen de ruitenwisser vernielde. Hij werd aangehouden en zal, vanwege zijn ernstig beschonken staat, de volgende dag worden verhoord.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.