Afscheid juf Blandine en meester Jeroen

27 juni 2010 door Ad van Herk
Afscheid juf Blandine en meester Jeroen

ALBLASSERDAM -fgelopen zaterdag was er afzwemmen bij Z&PC Wiekslag in zwembad Blokweer. Maar liefst 47 kinderen behaalden hun A-, B- of C-diploma.


 

Alvorens deze werden uitgereikt ontvingen eerst meester Jeroen van de Pol en juf Blandine Vos een luid applaus als dank voor de respectievelijk 5 en 2 jaar dat zij belangeloos zwemles hadden gegeven aan de kinderen van Wiekslag. Zonder zulke trouwe vrijwilligers kan een club nu eenmaal niet bestaan. Bovendien hadden beiden al eerder enige jaren zwemles gegeven, was Blandine polosecretaresse en polo trainer-coach geweest, had Jeroen diverse kaderfuncties vervuld en wordt hij nu trainer-coach van de Pupillen. 

De gelukkige geslaagden hadden al een daverend applaus te pakken en ontvingen hun welverdiende diploma: 

A-diploma:


 

Job Aantjes, Janneke Bambacht, Marjolein Bambacht, Floor Deen, Denjel Elshout, Lianne Gaal, Maria Garganis, Dingena van Genderen, Alexander Ghantous, Marjolein de Graaf, Mathilde Hak, Neonardus Nathan Hoogendijk, Mijndert de Jong, Léon Korporaal, Julian Lahey, Fenje van Loon, Willem Meerkerk, Emma Sok, Inge Ingrid van Steenis, Eva Verkerk en Dana Koolmees. 

B-diploma:


 

Simone Beije, Joek Bieren, Ilse van Dam, Twan van Dam, Laura Damsteegt, Juliët Groenendijk, Jonathan Hak, Robin Huisman, Daan Kouwenhoven, Joris Maat, Imre Naaktgeboren, Janco Noorland, Nienke Onnink, Mark den Ouden, Loïs den Ouden, Lieke Overschie, Thirza Marit Schot, Daan Smallegange, Isa Verdoorn, Jens Wijgers en Nadine van Zoelen. 

C-diploma:


 

Loïs Clements, Susanna Hammerstein, David Kruithof, Sofie Stam en Nevin Zonnevijlle.


 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.