Spannende ontknoping jeugdclubkampioenschappen ATV

27 juni 2010 door Ad van Herk
Spannende ontknoping jeugdclubkampioenschappen ATV

ALBLASSERDAM -De organisatie van de clubkampioenschappen bij de jeugd van de Alblasserdamse tennisvereniging ATV kan dit jaar terug kijken op een gezellige en sportieve week. Ondanks de slechte weersomstandigheden in het begin van de week konden bijna alle partijen op de geplande dagen worden gespeeld. Wederom werd er gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën, voor meisjes en jongens tot 8, 10, 12, 14 en 17 jaar. Op de woensdagmiddag was er voor de allerjongste tenniskids (4 t/m 8 jaar) een eigen toernooitje georganiseerd.


De finaledag ontpopte zich al gauw tot een heerlijk zonnige dag wat de gezellige week compleet maakte. Spannend was het bij de jongensenkel tot en met 17. Het titanengevecht tussen Maarten de Zeeuw en Robert van de Waal was dit jaar een dubbeltje op zijn kant, uiteindelijk wist Maarten deze wedstrijd na 3 spannende sets en met minimaal verschil de titel naar zich toe te trekken. De heer Treure, erelid van ATV was ook dit jaar weer aanwezig om de wisselbekers uit te reiken aan de winnaars van de hoogste leeftijdscategorie, Marjolijn Sipma en Maarten de Zeeuw.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.