NL Doet 2010...Werk aan de winkel voor vrijwilligers

21 maart 2010
NL Doet 2010...Werk aan de winkel voor vrijwilligers

ALBLASSERDAM - Om 10.00 uur opende burgemeester Bert Blase dit vrijwilligersevenement in PCBS De Schalm door het startsein te geven voor het eerste evenement: Het speeddaten. Dit jaar was de organisatie in handen van de SWOA (St. Welzijnswerk Ouderen) en JOW (Jongeren Opbouwwerk) Vrijwilligers gingen die dag aan de slag, bv. door het opruimen van de buurt bij de begraafplaats, het opknappen van tuinen, verwenmiddag voor bewoners van de Wielen, of schoonmaakwerkzaamheden in de polder.


Op 10.00 uur gaf burgemeester Blase het startsein


En deed zelf ook aktief mee


In de Alblashof kregen de ouderen les in het MSN'en


De speeltuin in de wijk Kinderdijk kreeg een onderhoudsbeurt

(Foto's Joop Aret)

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.