“In Uw Aanwezigheid” Kersttour

30 november 2009 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM -“In Uw Aanwezigheid” is een kerstprogramma in 4 plaatsen in Nederland, waaronder Alblasserdam, dat uitnodigt om mee te zingen.

Een programma dat bruist van de energie, vol enthousiaste lofliederen, maar ook een programma met momenten van rust, warmteaanbidding en verwondering. Bij alle “In Uw Aanwezigheid” concerten werken we samen met bijzondere gasten en we zijn dan ook heel erg blij dat, naast The Choir Company (Vocals en Band),  Marcel & Lydia Zimmer en A capella groep Double G hun enthousiaste medewerking hebben toegezegd.
De (muzikale) diversiteit van deze medewerkers zorgt voor een heerlijke avond vol afwisseling en muzikale verrassingen. Natuurlijk zullen ook de bekende kerstliederen deze avonden niet ontbreken en is het publiek van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten. Tijdens deze tour is er ook weer een bijzondere plek weggelegd voor het
(regionale) projectkoor.

De organisatie van deze concerten is in handen van Verburg Services in samenwerking met de werkgroep van Praise900. In 2010 wordt er weer in Papendrecht een Praise900 evenement georganiseerd en een deel van de opbrengst van dit Kerstconcert komt hieraan ten goede.

Voor toegangskaarten kan men terecht op de website www.events4christ.nl, bij Chr. Boekwinkel de Schuilplaats in Alblasserdam, bij Chr. Boekwinkel Sjaloom in Papendrecht of tel. 029 – 723 71 71.
Kaarten kosten € 12,50, kinderen t/m 12 jaar € 7,50.

Specifieke concertgegevens: 
 
Zaterdag 12 december, aanvang 20.00 uur in het gebouw van Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard aan de Ampèrestraat 4 in Alblasserdam.

 

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.