Schaakvereniging Duitse Veldhausen te gast in Alblasserdam

07 november 2009

ALBLASSERDAM - Op 7 november was de Schaakvereniging uit het Duitse Veldhausen op bezoek in Alblasserdam. Speciale gast was oud lid Peter van Wermeskerken van de Alblasserdamse/Papendrechtse Schaakvereniging. Hij was het middelpunt van dit bijzondere toernooi, dat gehouden werd in de burgerzaal van het gemeentehuis.

Gelijk spel
Het toernooi eindigde in een gelijk spel ( 5,5 - 5,5 ), waarbij veelvuldig oud kampioen z'n partij verloor van tegenstander Hugo van de Graaf.  Bij de jeugd bleek Remco Schimmel de beste.
Na afloop van het toernooi werd een echte Hollandse stampot genuttigd in Kinderdijk.  

 

(foto: Joop Aret)

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.