SWOA, ROWA en BSR tekenen intentieverklaring

05 november 2009

ALBLASSERDAM - Op 3 november tekenden SWOA (Stichting Welzijnswerk Ouderen), ROWA (Raad voor Opbouwwerk) en BSR (Buro Sociaal Staatslieden) een intentieverklaring op het gemeentehuis, onder het toeziend oog van wethouder Ad Cardon.
 

Hiermee wordt een eerste stap gezet in het proces dat moet leiden tot een fusie van deze drie organisaties en uiteindelijk zal leiden tot één nieuwe welzijnsorganisatie.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.