Ongeval

27 oktober 2009 door Ad van Herk

ALBLASSERDAM - Bij een aanrijding heeft een 42-jarige man uit Nieuw-Lekkerland vermoedelijk zijn sleutelbeen gebroken. Het ongeval gebeurde op maandagavond 26 oktober 2009 bij de Edisonweg in Alblasserdam. Een 35-jarige automobiliste uit Alblasserdam reed vanaf het industrieterrein richting de Edisonweg. Bij een splitsing zag zij niet dar er een scooter van rechts kwam. Deze botste tegen de voorkant van de personenauto. Een ambulance bracht de scooterrijder voor behandeling naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.