Geslaagde Dag van de Ouderen

04 oktober 2009
Geslaagde Dag van de Ouderen

ALBLASSERDAM - 1 oktober stond in het teken van de Dag van de Ouderen. festiviteiten vonden plaats in de Alblashof......
Deze dag is niet alleen bedoeld om oudere burgers een dagje vertier te bieden, maar ook veel informatie. Zo waren er stands aanwezig van Buro Sociaal Raadslieden, Westwaard Wonen, Rivas, St.Waardeburgh en SWOA (Sichting Welzijnswerk Ouderen).

En men kon ook terecht voor diverse gezondheidstest, zoals oog-en oormetingen en vaststellen van de cholesterol waarde. Tot 16.00 uur was het een drukte van belang. Men kon 'pendelen' van-en naar het Anker en de Wielen. Hieronder enkele foto's.
Zie ook de website van SWOA (www.swoalblasserdam.nl).


Opening door Swoa's Hester Willemsen en wethouder Cardon


                          Optreden van het Vullejaegerskoor


Informatie bij Westwaard Wonen


 En bij Stichting Welzijn voor Ouderen


De Drentse Kniepertjes waren ook nu weer van de partij


Veel ideeën opdoen tijdens de hobbybeurs

 (foto's:Joop Aret)

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.