ATV organiseert “JOPEN 2009 “

08 juni 2009
ATV organiseert “JOPEN 2009 “

ALBLASSERDAM -  De Alblasserdamse tennisvereniging organiseert dit jaar van 29 juni t/m 5 juli 2009 weer een open jeugd toernooi. Dit jeugdtoernooi, officieel goedgekeurd door de KNLTB, zal ook in het teken staan van het 50-jarig bestaan van de tennisvereniging.

Zowel jeugdleden van ATV als jeugdleden van tennisverenigingen uit de omgeving zullen met elkaar de strijd aangaan in de categorieën JE, JD, ME, MD en Mix. In alle categorieën zijn mooie prijzen te winnen die met hulp van diverse sponsoren zijn gefinancierd. Als hoofdsponsor van het toernooi treedt Abr. De Haan Logistics op uit Alblasserdam.

De inschrijving sluit per 15 juni a.s. dus ben je lid van een tennisvereniging, schrijf je dan snel in via www.toernooiklapper.nl of via de website van ATV www.tennisvereniging-atv.nl

Op de foto zie je de enthousiaste wedstrijdleiding met de wel zeer opvallende poster van het toernooi. De wedstrijdleiding bestaat uit Marga, Hervé en Xavier Leenheer, Gert Jan Weerts en Johan Korteweg. Voor meer informatie kan je altijd terecht op 06 – 51420720 (Gert Jan) of via e-mail jeugdcommissie@tennisvereniging-atv.nl.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.