Slotdag voetbalvereniging Alblasserdam

02 juni 2009
Slotdag voetbalvereniging Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op 30 mei stond de jaarlijkse slotdag op de agenda. De weergoden waren ook dit jaar wederom goed gezind.
Na weken van voorbereiding begon de dag voor de vele vrijwilligers vroeg.  Al rond 08.00 uur waren deze mensen aanwezig en kon het opbouwen van de spelletjes op het hoofdveld beginnen. Rond 09.30 uur was dit gebeurd en al snel daarna meldden de eerste deelnemers zich bij de inschrijftafel. Dit jaar waren er 16 teams bestaande uit gemiddeld 9 personen. Om 11.00 uur begonnen de spelletjes de strijd barstte direct los, maar sportiviteit en plezier stonden duidelijk voorop. Om 12.00 uur konden de teamleiders een lunchpakket ophalen om lekker op het hoofdveld met elkaar te picknicken. Na een half uur werden de spelletjes weer hervat.

Wanneer een team pauze had kon men bij de partytent op de middenstip, drinken halen en/of een stukje appel en iets te snoepen.
Zo werden de spelletjes afgewerkt en rond 15.30 uur waren alle spelletjes gespeeld en konden de kinderen vrij spelen, voetballen of kijken naar een wedstrijd tussen het jeugdbestuur en het hoofdbestuur, terwijl een deskundige jury zich over de puntentelling boog.
Rond 16.45 uur was de uitslag bekend en Ajax was de uiteindelijke winnaar geworden van de slotdag.

Iedereen werd beloond voor zijn of haar inzet en kreeg een hele leuke groepsfoto mee naar huis. De winnaars kregen bonnen te besteden bij Mc. Donalds. Traditie getrouw eindigde de slotdag met een buffet bestaande uit een heerlijk broodje Dönner of een Turkse pizza, aangevuld met patat, salades en rauwkost.

"Wij willen alle vrijwilligers en het kantinepersoneel nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet deze dag, want zonder hen kan de evenementencommissie zo’n slotdag niet realiseren en wij hopen dat we volgend jaar weer op zoveel deelnemers en vrijwilligers kunnen rekenen als dit jaar." adldus de evenementencommissie.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.