Van Breemen volgt Bert Deelen op

19 mei 2009

ALBLASSERDAM - Het wielercomité Alblasserdam heeft in Peter van Breemen een nieuwe voorzitter gevonden. Hij wordt de opvolger van Bert Deelen, die twintig jaar de leiding had. Deelen neemt op 22 juli tijdens de 50e Ronde van Alblasserdam afscheid, al blijft hij daarna als adviseur beschikbaar. Van Breemen, directeur van Van Breemen en Verschoor Accountants, is al betrokken bij de voorbereidingen van de jubileumronde, die in volle gang zijn. De opbrengst van de wielerronde is dit jaar voor de stichting KIKA, die actief is voor kinderen met kanker.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.