Ook Aart Kersbergen en John Kik naar jeugd vv Alblasserdam

15 mei 2009

ALBLASSERDAM - Met het vastleggen van de gediplomeerde trainers Aart Kersbergen en John Kik is de jeugdafdeling van vv Alblasserdam weer een grote stap dichter bij de realisatie van het jeugdbeleidsplan. Aart Kersbergen is geen onbekende bij vv Alblasserdam waar hij in het verleden ook de jeugd en de B-selectie trainde en het afgelopen seizoen het tweede elftal. Zijn staat van dienst is enorm en hij brengt dan ook de nodige ervaring mee binnen de jeugd. In het verleden trainde hij ook de hoofdmacht van vv Papendrecht, vv de Alblas, vv Emma, sc Ommoord, vv de Zwerver, vv Lekkerkerk en vv Drechtstreek. Ook was hij Jeugdcoördinator bij vv Lekkerkerk. Volgend seizoen neemt de oud keeper van vv Alblasserdam en Groot-Ammers de B1 onder zijn hoede.

Met John Kik haalt de club een ervaren jeugdtrainer binnen die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend bij ASWH (12 jaar) en IFC (1 jaar). Als speler stond hij binnen de lijnen bij NAC, RBC en ASWH. John Kik neemt vanaf volgend seizoen de D1 van vv Alblasserdam onder zijn hoede.  Rob Fluijt werd al in een eerder stadium aan de club verbonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.