Tweede ongeval op de dijk: 6-jarig meisje aangereden door auto

15 mei 2009
Tweede ongeval op de dijk: 6-jarig meisje aangereden door auto

ALBLASSERDAM - Een 6-jarig meisje uit Alblasserdam is aangereden door een personenauto. Dit gebeurde op donderdagmiddag 14 mei 2009 omstreeks 16.05 uur op de West Kinderdijk. Het meisje fietste over het trottoir en reed plotseling voor een geparkeerde auto langs de rijbaan op. Daar kwam een personenauto aangereden. De 19-jarige bestuurster uit Nieuw-Lekkerland kon het meisje niet ontwijken en een aanrijding was het gevolg. Het meisje kwam met haar hoofd op het wegdek terecht. Ze was in eerste instantie niet aanspreekbaar en derhalve werd de traumahelikopter gewaarschuwd. Kort daarna kwam het meisje bij en werd ze na zorg van personeel van de ambulance stabiel overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter werd teruggeroepen. Na onderzoek bleek dat het meisje alleen een hersenschudding had opgelopen.

Foto: Peter Stam

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.