Kinderdijk tekent kontrakt met nieuwe trainers

04 mei 2009
Kinderdijk tekent kontrakt met nieuwe trainers

ALBLASSERDAM - Afgelopen week heeft de voorzitter van ckc Kinderdijk, John de Jong, het kontrakt getekend met de nieuwe trainers voor de selectie van Kinderdijk. Wim Diepenhorst (links) zal hoofdtrainer worden en met ingang van het nieuwe seizoen Kinderdijk 1 onder zijn hoede nemen. Johan van Barneveldt vertrekt na een periode van vier jaar en gaat aan de slag bij VEO uit Leiden. Wilfred van Wijngaarden (rechts) wordt de nieuwe trainer van Kinderdijk 2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.