Tweekamp om schaaktitel

01 mei 2009
Tweekamp om schaaktitel

ALBLASSERDAM - Hans van de Beukel en Magnus Souverein gaan samen uitmaken wie zich clubkampioen 2008/2009 van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam mag noemen. Via een tweekamp bepalen ze de komende weken wie de opvolger wordt van Pieter Modderkolk, die wel opnieuw als eerste is geëindigd in de totaalstand. Hij veroverde echter geen periodetitel en vooraf was besloten dat de eindstrijd om de clubtitel dit seizoen zou gaan tussen de twee periodewinnaars.

Nu het schaakseizoen er bijna op zit, maakt de vereniging zich op voor het 50-jarig bestaan, dat in het najaar wordt gevierd met enkele bijzondere schaakevenementen. Mensen die eerder al eens kennis willen maken met de schaaksport hebben de komende weken de gelegenheid om een kijkje te komen nemen op de clubavond van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam, elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur in het Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.