Zwemmen Wiekslag

27 april 2009
Zwemmen Wiekslag

ALBLASSERDAM - Vette resultaten Wiekslagzwemmers

In Zwijndrecht nam een tiental zwemmers de gelegenheid waar om op de valreep hun seizoentijden aan te scherpen. Ruben van Erk zwom een rappe 100m vlinderslag en won brons bij de 200m schoolslag, 3.27.07, met een pr van bijna 8 seconden. De Papendrechtse Chantal van Rikxoort verbeterde haar 400m vrije slag met 9.40 seconden en eiste hierbij het brons op. Koploper was echter Johnno Peters, die zijn 800m vrije slagtijd met bijna 3 minuten stevig opfriste en als tweede aantikte. De 15-jarige Milou Julicher werd zowel eerste op de 100m vrij als 200m vlinderslag. De laatste afstand was met 2.28.07 en een pr van bijna 7 seconden ruim voldoende voor deelname aan de NK en nieuwe clubrecords onder 16 en dames.

Dian Kortleve won het goud op de 200m rugslag en het zilver was voor Tanja van Essen, die met 2.34.02 heel dichtbij een NK startbewijs finishte. Tanja werd ook de zilveren winnares op de 100m vrij. Alex van den Berg zat flink in de lift op de 100m vlinder en 200m schoolslag, maar leeftijdgenoten Rowin Vonk en Hassanen Aljanabi zwommen eveneens prachtige pr’s. Ook Chiel-Jan Harleman poetste zijn 200m rugslagtijd netjes op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.