Honkbalknuppel

07 april 2009

ALBLASSERDAM - Een 22-jarige man uit Alblasserdam is bekeurd door politieagenten. Dit gebeurde op maandagmiddag 6 april. Tijdens een verkeerscontrole op de Rembrandtlaan keerde de man met zijn personenauto toen hij de agenten zag staan en reed hard weg. Na enig speurwerk werd hij even later aangetroffen. Bleek dat de APK vervallen was en dat  de auto niet verzekerd was. Bovendien troffen de agenten onder de bijrijderstoel een honkbalknuppel aan. Hij werd met drie bekeuringen heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.