VV Alblasserdam verrassend kampioen 2e klasse

06 april 2009
VV Alblasserdam verrassend kampioen 2e klasse

ALBLASSERDAM - Voetbalvereniging heeft dit seizoen zeer verrassend goed gespeeld en afgelopen zaterdag verdiend het kampioenschap behaald in de 2e klasse F. De enige concurrent Meerkerk verspeelde diezelfde middag 2 punten door een gelijkspel, zodat Alblasserdam in haar thuiswedstrijd na winst tegen Ameide kampioen kon worden.

Met wederom goed voetbal werd dit keer Ameide verslagen met maar liefst 7-0! Vier ronden voor het einde van competitie was Alblasserdam daardoor onbereikbaar geworden voor haar achtervolgers. Na vorig jaar kampioen te zijn geweest in de 3e klasse, was dit kampioenschap een waar huzarenstukje.

Na afloop werd dan ook heel wat vuurwerk ontstoken en vloeide dechampagne rijkelijk. De spelers gingen net zoals vorig jaar met de platte kar door het dorp voor een vreugderonde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.