Man aangehouden voor winkeldiefstal aan de Kelvinring

03 april 2009

ALBLASSERDAM - Een 35-jarige man uit Dordrecht is op woensdagmorgen 1 april aangehouden wegens diefstal in een winkel aan de Kelvinring. De man haalde een stopcontact uit de verpakking en stak deze in zijn zak. Ook haalde hij een kookplaat en twee slangen uit de schappen en schoof deze onder het hek door  naar de parkeerplaats met de bedoeling deze later op te halen. Hij werd betrapt door het personeel en overgedragen aan de politie. Hij is na verhoor heengezonden en de politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.