V.V.Alblasserdam dendert richting magische grens

30 maart 2009

ALBLASSERDAM - De voetballers van Alblasserdam zijn bezig om een magische prestatie te bewerkstelligen,niet alleen komt het kampioenschap steeds dichterbij,officieel heeft men nog 7 punten nodig dit kan alleen minder worden wanneer de enige overgebleven concurrent Meerkerk nog punten verspeelt,maar ook is het niemand minimaal de afgelopen 20 jaar gelukt om de 50 punten grens te bereiken in de loodzware 2de klasse F,de damdorpers staan naar de overwinning van afgelopen zaterdag op 45 punten met nog 4 duels te gaan.
De uitoverwinning bij Altena werd met ruime cijfers gehaald 1-5,het 1ste half uur was Alblasserdam oppermachtig en stond het al 0-4,door een schitterende goal van John van Krimpen 0-1,kort daarna was het Erik Abels die voor 0-2 zorgde,na 23 minuten zorgde Arif voor 0-3 en op het half uur strafte Almir Selimovic een fout van de keeper af 0-4.

De 2de helft zakte het niveau weg bij Alblasserdam en Altena was te onmachtig om Alblasserdam echt pijn te doen,al kon men wel de eer z’n 20 minuten voor tijd redden door de 1-4 op de borden te zetten.Het slotakkoord was toch weer voor Alblasserdam want Erik Abels zette met zijn 2de goal de 1-5 eindstand op het bord.
Aanstaande zaterdag spelen de mannen van Kees Spaan thuis tegen het in degradatienood verkerende Ameide,dit zou zomaar eens de kampioenswedstrijd kunnen zijn voor de voetballers van de plaatselijke V.V.A,want als Meerkerk een dinsdag punten verspeelt in het restant tegen GJS,dan kan een zaterdag een overwinning voor Alblasserdam en puntverlies van Meerkerk tegen Almkerk definitief het Kampioenschap in de 2e klasse F betekenen,maar eerst zal men zelf af moeten rekenen met Ameide en dan nog is men afhankelijk van andere wedstrijden omdat de KNVB het nodig vond om de gestaakte wedstrijden van Meerkerk niet eerder te laten uitspelen.De aftrap op sportpark Souburgh is aanstaande zaterdag om 15.00

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.