Soli Deo Gloria huldigt jubilarissen

02 maart 2009
Soli Deo Gloria huldigt jubilarissen

ALBLASSERDAM - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van chr. muziekvereniging Soli deo Gloria uit Alblasserdam op woensdag 25 februari jongstleden, werden dit jaar niet alleen serieuze zaken behandeld.
Voor haar 25 jarig jubileum bij de vereniging werd Annemarie van Antwerpen in het zonnetje gezet. Ze werd door waarnemend voorzitter Liesbeth van Utrecht lovend toe gesproken en kreeg de zilveren bondsspeld opgespeld en een mooie bos bloemen mee voor thuis.
Serieuzere zaak was het afscheid van de 1e secretaris van de vereniging.

Rob van der Wolf, al 28 jaar aan een gesloten secretaris van de vereniging heeft te kennen gegeven het voor gezien te houden. De secretaris kreeg naast een dankwoord van de voorzitter een bos bloemen en de toezegging dat er op een later tijdstip dieper op dit afscheid zal worden ingegaan.
Een enigszins geemotioneerde ex-secretaris dankte de aanwezigen voor hun steun en vertrouwen in de afgelopen 28 jaar en deelde mee dat hij de vereniging altijd een warm zal blijven toedragen en dat hij beschikbaar blijft om bijvoorbeeld het programmaboekje van het jaarlijkse Lenteconcert (dit jaar op 14 maart in Landvast) op te stellen.
Al met al kan Soli terugkijken op een vruchtbare Algemene Ledenvergadering, want wat is het toch mooi als je leden zo lang aan je vereniging kunt binden.

Foto: vlnr waarnemend voorzitter Liesbeth van Utrecht, jubilaris Annemarie van Antwerpen, Aftredend secretaris Rob van der Wolf.   

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.