Rijbewijs kwijt

20 februari 2009

ALBLASSERDAM - De politie heeft het rijbewijs van een 39-jarige man uit ’s-Hertogenbosch ingevorderd. Een politieman zag dat de verdachte in een auto met hoge snelheid over de rijksweg A15 reed. Ter hoogte van Alblasserdam zetten agenten de auto aan de kant.

De overschrijding van de maximale snelheid was meer dan 50 kilometer per uur dus moest de 39-jarige zijn rijbewijs inleveren. Ook was zijn promillage iets te hoog door alcoholgebruik.  De aanhouding gebeurde op vrijdag 20 februari 2009 omstreeks 03.15 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.