Winkeldievegge aangehouden

16 februari 2009

ALBLASSERDAM - Op vrijdagmorgen 13 februari is een 32-jarige vrouw uit Alblasserdam aangehouden in een supermarkt in het Makado-Center. De vrouw had een aantal boodschappen ter waarde van veertien euro niet afgerekend en werd daarop aangesproken door winkelpersoneel. Naast het bedrag van de boodschappen moest de vrouw 150 euro boete betalen. Zij is na verhoor heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.