Schakers zijn uitgebekerd

13 februari 2009
Schakers zijn uitgebekerd

ALBLASSERDAM - De schakers van Papendrecht/Alblasserdam hebben in de kwartfinale van het bekertoernooi hun meerdere gevonden in Shah Mata uit Rotterdam, dat dan ook twee klassen hoger speelt. Philip Kraaiveld won wel knap van zijn op papier veel sterkere tegenstander. Bert Terlouw voegde er een remise aan toe, maar Meinte Smink en Pieter Modderkolk verloren.

Het jonge tweede team van de schaakclub werd door een nederlaag tegen Dordrecht nog vaster op de laatste plaats gedrukt. Het derde team behaalde in Nieuwerkerk aan den IJssel een gelijkspel en handhaafde zich daardoor in de middenmoot.

In de interne competitie gaan momenteel Teus Punt en Marius de Wit aan de leiding in de strijd om de tweede periodetitel, die recht geeft op een plaats in de eindronde waaruit de clubkampioen moet komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.