Verlies senioren B KDO

26 januari 2009
Verlies senioren B KDO

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag turnden de senioren B van KDO hun tweede wedstrijd in het Rayon Turn Toernooi (RTT) tegen OKK Gorinchem. Deze ploeg was helaas te sterk voor KDO.

De KDO turnsters moesten het deze wedstrijd zonder Tanné Vogel doen. KDO begon de wedstrijd op het onderdeel brug. Hier en daar een klein foutje, maar de winst op dit onderdeel ging naar KDO. Vervolgens sprong, waarbij de winst naar OKK ging. De teams waren aan elkaar gewaagd, want na twee toestellen was er slecht 0,1 punt achterstand voor KDO.

Helaas werden op het onderdeel balk wat concentratie foutjes gemaakt, waardoor de winst op dit onderdeel naar OKK ging. Als laatste vloer en hoewel hier geen grote fouten door de ervaren senioren turnsters werden gemaakt, turnden de tegenstanders zeer netjes en ging ook hier de winst naar de gasten. Uiteindelijk won OKK de wedstrijd met 169,15 tegen 163,65 voor KDO Alblasserdam. Individueel is eerste geworden Rachel de Rooy van OKK met 35,05. Sarah Aalbers van KDO werd derde met 34,10 en Tess den Hartog werd vijfde met 33,55. Eva Stam werd 7e, gevolgd door Angela Lommerde op een gedeelde 8/9de plaats.

Tiende werd Imke de Haan met slechts 0,05 voorsprong op Sharon Boon die uiteindelijk de 11de plaats behaalde. Laura van de Steeg, Dieke Bevelander, Margot Soetinga en Iris Steehouwer turnden deze wedstrijd op twee of drie toestellen mee om ervaring op te doen in het RTT. De volgende wedstrijd van de senioren B is op zaterdag 28 februari thuis in Alblasserdam tegen WIK Groot-Ammers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.