Culturele start van 18e Havenfestival

13 september 2008
Culturele start van 18e Havenfestival

ALBLASSERDAM - De start van het 18e Havenfestival bestond uit de “SNS-Holcim Culturele avond” en werd zeer goed bezocht, voornamelijk door onze wat oudere dorpsgenoten, waar voor eventueel  aangepast vervoer was gezorgd door “Graag Gedaan”, een vrijwilligers-groep van de Stichting Welzijnswerk Ouderen Alblasserdam (zie ook www.swoalblasserdam.nl) die bejaarden naar ziekenhuizen, optredens of andere bestemmingen rijdt, en Stichting Waardeburgh, die een bus ter beschikking stelde.

Het publiek kon genieten van een optreden van Theatergroep Gort & de Liefde, met een kort toneelstuk “Benzine”. Het was tevens de eerste toneelvoorstelling in het nieuwe Culturele centrum “Landvast”. Het tweede deel van de avond bestond uit een sprankelend optreden van het shantykooor “Rotterdam”.  Deze maandagavond was een start van een week vol evenementen, klik hier voor het volledige programma.

© fotografie: Joop Aret

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.