donderdag 6 mei 2021

Alles over Alblasserdam

Jubileumtentoonstelling modelbouwvereniging

9 mei 2005

ALBLASSERDAM - De Modelvereniging "Alblasserdam" bestond 13 januari 2005 precies 25 jaar. Om dit te vieren werd een fraaie jubileum-tentoonstelling georganiseeerd op zaterdag 7 mei in de Kleine zaal van cultureel centrum "De Wipmolen"

De opening vond om 9:45 uur plaatsdoor een van de seniorleden, welke tevens mede-oprichter is van de MBVA. Tot 17:00 uur was de zaal geopend voor de vele genodigden en bezoekers.

Er zijn natuurlijk veel schepen te bezichtigen vanaf 5 cm lengte tot wel 3 meter lang en ook werd er buiten in een basin gevaren worden met diverse scheepsmodellen. Er waren continu draaiende slide shows, met foto's van demo's, het clubhuis, vrijvaren en een live camera op het basin gericht.

Meer informatie en foto's, zie de website: www.mbva.nl

Lees meer over:

modelbouw
Deel dit bericht met je vrienden!