dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Overhandiging pony door bestuur stichting Sint Jacobus Paardenmarkt

22 juni 2005

ALBLASSERDAM - Sinds vandaag loopt er weer een pony door de Plantage. De pony is geschonken door Bert de Haan van het bestuur van de Stichting Sint Jacobus Paardenmarkt aan wethouder Dekker. Er was tussen alle mooie dieren in de Plantage namelijk nog geen pony aanwezig.

Er was een naamraadwedstrijd georganiseerd voor de kinderen. Esra Bieren heeft deze wedstrijd gewonnen. Esra had de naam Gendolien ingediend. De werkelijke naam is Gwendolien, kortaf: GWEN. Helaas was Esra niet aanwezig en kan zij de prijs later in ontvangst nemen. Er werden ook nog wat anderen prijsjes weggegeven aan andere kinderen waaronder een cadeaubon. Na de overhandiging is de pony losgelaten in de Plantage, waar ze lekker ging dartelen en springen. Verder was er voor alle kinderen chips en limonade en kon elk kind een ritje met paard en wagen maken door de wijk.

Lees meer over:

paardenmarkt pony
Deel dit bericht met je vrienden!