Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Piet Verhei start mobiele rijwielservice'
21jul 2005

Piet Verhei start mobiele rijwielservice

ALBLASSERDAM - Na ruim 26 jaar bij dezelfde baas te hebben gewerkt, ging het bedrijf waar Piet Verhei werkte in december 2003 failliet. Het gevolg was dat Piet zonder werk zat. In zijn vrije tijd repareerde hij al heel lang fietsen voor familie, vrienden en kennissen. Hij deed dit zo vakkundig dat hem werd aangeraden van zijn hobby zijn werk te maken.
Na een jaar van solliciteren en teleurstellingen begon het idee om een eigen bedrijf te beginnen steeds meer vorm te krijgen. Uiteindelijk werd de beslissing genomen: de Mobiele Rijwielservice was geboren.

Piet Verhei is de rijwielservice per 4 juli gestart in Alblasserdam, Kinderdijk, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland en Papendrecht.

Verhei Mobiele Rijwielservice repareert fietsen bij klanten voor de deur of op de plek waar men pech heeft. De fiets kan ook opgehaald en weer (gerepareerd) thuisgebracht worden. Tevens verkoopt Verhei nieuwe en gebruikte fietsen. Voor informatie of een afspraak kan gebeld worden naar tel. 06 - 10 17 96 78 of kijk op www.verhei.nl

Beschikbaar van maandag tot vrijdag:
9:30 - 17:00 / 18:00 - 20:00 uur en op zaterdag: 10:00 - 15:00 uur.
Een afspraak maken kan tussen 8:00 - 9:30 uur (uitgezonderd spoedreparaties)Deel dit bericht met je vrienden!