vrijdag 7 mei 2021

Alles over Alblasserdam

Uitslag gemeenteraadsverkiezingen

29 maart 2006

Alblasserdam, 29 maart 2006 - Op woensdag 29 maart 2006 heeft burgemeester Van den Bergh met een “druk op de knop” officieel het startsein gegeven voor de geheel vernieuwde website van de gemeente Alblasserdam, www.alblasserdam.nl.

Het Internet neemt een steeds belangrijkere plaats in de samenleving in en is inmiddels niet meer weg te denken in de dienstverlening van de gemeente Alblasserdam.
De website is nu meer vormgegeven in de nieuwe huisstijl en weer helemaal up-to-date.
Ook is er de mogelijkheid om via de website vergunningen aan te vragen.

Digitale gids
Baanbrekend is de nieuwe digitale gemeentegids, die vooruit loopt op de nieuwe papieren gemeentegids die verzorgd wordt door Uitgeverij De Klaroen. De digitale gids, waarin ongeveer 400 organisaties uit Alblasserdam en regio zijn te vinden, is gebouwd door Bezichtig.nu Internetdiensten.
Adreswijzigingen kunnen worden doorgegeven met behulp van een mutatieformulier, waarna de vermelding normaliter binnen een werkdag is bijgewerkt. Op deze wijze is de digitale gids zeer actueel. Ook kan men zien hoe een vermelding straks wordt geplaatst in de papieren uitgave, die medio juni 2006 wordt uitgegeven.

Bedrijven die straks adverteren in de papieren gids, worden ook geplaatst in de digitale gids met hun adresgegevens, een omschrijving en een logo.


Burgemeester Van den Bergh met
Hans Huisman van Bezichtig.nu

De website is officieel geopend met een druk op de knop. Op de achtergrond wordt de champagne aangeleverd om deze mijlpaal te vieren.

© fotografie: Joop Aret

Deel dit bericht met je vrienden!