Alles over Alblasserdam...
20sep 2006

Kerstpakketten bij de Wereldwinkel

ALBLASSERDAM - Kerst lijkt nog ver weg, maar niet voor de inkopers van bedrijven en instellingen. Zij zijn vaak al hard op zoek naar een toepasselijk kerstpakket of eindejaarsgeschenk voor medewerkers en relaties.
Bij de Wereldwinkel aan het Cortgene in Alblasserdam kunnen zij zich laten inspireren door smaakvolle levensmiddelen, bijzondere serviezen, glaswerk en gebruiksvoorwerpen.

Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor een passend geschenk of een kleurrijk kerstpakket van De Wereldwinkel zijn er speciale openingstijden:
dinsdag 3 oktober 2006 van 16.00 tot 20.00 uur
woensdag 4 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
.

De vrijwilligers van de Wereldwinkel nodigen belangstellende bedrijven en particulieren van harte uit langs te komen op het nieuwe adres, Cortgene 3 in Alblasserdam.
Zij geven advies en laten zien dat de kerstpakketten niet alleen maatschappelijk verantwoord zijn, maar ook kwalitatief hoogstaand en helemaal van deze tijd. Mooie, verrassende, meestal handgemaakte producten met een knipoog naar het land van herkomst. Producten die het kerstpakket een bijzondere meerwaarde geven!
Er zijn voorbeeldpakketten maar daarnaast kunnen kerstpakketten volledig naar eigen wens worden samengesteld. Bedrijven weten immers zelf het beste wat in de smaak zal vallen bij medewerkers en relaties!
De wereld een beetje veranderen kan heel eenvoudig zijn. Met een keuze voor een kerstpakket uit de Wereldwinkel doen bedrijven niet alleen iets bijzonders voor medewerkers en relaties, maar dragen zij u tegelijkertijd bij aan een betere wereld.
Wie geïnteresseerd is in de geschenken en kerstpakketten van de Wereldwinkel kan geheel vrijblijvend contact opnemen met de Wereldwinkel Alblasserdam, Thea Jonker, telefoon 0184- 68 37 16 of met Edith Janssens, telefoon 691 80 10 of 06 - 46 63 18 90.Deel dit bericht met je vrienden!