zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

Burgerjaarverslag verspreid

22 juni 2007

ALBLASSERDAM - Het Burgerjaarverslag 2006 is huis-aan-huis verspreid. Het verslag met de titel “Weet wat er speelt” legt de nadruk op de dienstverlening van de gemeentelijke organisatie. Burgemeester Ad van den Bergh roept de burger op om de gemeente te laten weten waar u behoefte aan heeft en wat u van de gemeente verwacht.

De burgemeester hoopt met de krant een goed beeld te geven waar de gemeente haar geld en energie het afgelopen jaar in heeft gestoken. Voor het eerst valt de krant bij iedereen op de deurmat, zodat de informatie op een toegankelijke en laagdrempelige wijze wordt verspreid.

Voor diegenen die het burgerjaarverslag 2006 niet hebben ontvangen, ligt een exemplaar gereed bij de receptie van het gemeentehuis.

Deel dit bericht met je vrienden!